Site pictogram Solar Freedom

Waarde van mijn huis verhogen

Investeer in de toekomst

Met een zonnepanelen systeem van Solar Freedom investeert u in de toekomst. Met zonnepanelen op uw dak verduurzaamt u uw huis en verlaagt u de kosten. Dit heeft een direct gevolg op de energielabel van uw huis.

Begin 2015 hebben huiseigenaren een (voorlopig) energielabel ontvangen. Dit label geeft in feite weer hoe energiezuinig een woning is. Hoe zuiniger een woning, des te lager zijn op lange termijn uw woonlasten. Zonnepanelen dragen bij om van energielabel F naar energielabel A te komen.

De voordelen van een lagere energielabel door zonnepanelen:

  1. Waardestijging van uw woning
  2. Kortere verkooptijd
  3. Besparing op uw energierekening
  4. Zonnepanelen hebben geen CO2-uitstoot

Wat zeggen onderzoeken?

Uit een onderzoek van November 2016 door Tias is gebleken dat een huis met zonnepanelen een waardestijging laat zien van 2,56%. Als we  een woning van € 300.000 als voorbeeld nemen, dan is de waardestijging ruim € 7.500,-. Een zonnepanelen installatie ligt gemiddeld rond de € 4.500,-. Dit wil dus zeggen dat zonnepanelen hun volledige waarde behouden. Als we er nu vanuit gaan dat u uw zonnepanelen installatie binnen 7 jaar heeft terugverdient en u zou daarna uw huis gaan verkopen, dan heeft u een uitstekend rendement behaald.

Ook uw huis in waarde laten stijgen? Gratis en vrijblijvend zonnepanelen advies

Offerte aanvragen
Mobiele versie afsluiten