Het verhaal

Waarom Solar Freedom

Mijn naam is Mario Kuil en oprichter van Solar Freedom in Den Haag. Een aantal jaren Mario Kuil Solar Freedomgeleden ben ik mij gaan verdiepen in de zonne-energie markt. De basis hiervan is onze toenemende vraag naar energie en de belasting die dit meebrengt op ons milieu, de maatschappij en zeker niet te vergeten de stijgende kosten van energie. Voor mezelf maar ook voor mijn omgeving probeer ik te helpen in oplossingen om het energie verbruik te verminderen. Door de juiste keuzes te maken kunnen we efficiënter met onze energie omgaan, het milieu ontlasten en onze kosten omlaag brengen, zonder in te leveren op comfort.

Hoewel onze aarde beschikt over voldoende elementen zoals zonlicht, wind en water maken we hiervan nog niet optimaal gebruik. Overheden blijven nog steeds investeren in kolencentrales en nucleaire centrales terwijl we overal kunnen lezen en zelfs ervaren welke consequenties dit heeft op ons klimaat.

Het gebruik van zonlicht om te voorzien in onze energiebehoefte is door technologische ontwikkelingen en marktwerking één van die bronnen die voor veel mensen binnen handbereik is gekomen. Steeds meer particulieren, maar ook bedrijven, investeren in zonnepaneelsystemen om te voorzien in hun eigen energie behoefte. Het vermindert de uitstoot van CO2 en het levert een aanzienlijke kostenbesparing op.

Daarom zet ik mij in om zonnepanelen installaties voor iedereen toegankelijk te maken en om particulieren en bedrijven te helpen in het maken van de juiste keuze. Door het geven van een heldere uitleg, goede adviezen met deskundige installateurs kan iedereen gebruik maken van z’n eigen groene stroom.

Neem contact op en wij helpen u gratis en vrijblijvend met advies

Gratis adives